Veel mensen dromen van een andere job.

Maar vaak zetten ze toch niet de stap naar die nieuwe baan. Met de campagne “Word schilder en stap in het vak van je leven”, die we voeren op de sociale media, willen we je een VERFrissend duwtje geven en je ervan overtuigen dat het vak van schilder-decorateur iets voor jou kan zijn. Wil je deze campagne zelf een duwtje geven? Like ze dan in onze social media post.

  Ga met plezier aan de slag met verf en kleur.

  Tover elke ruimte om in een plek waar mensen zich thuis voelen. Heb je zin om mensen gelukkig te maken met kleur en vakmanschap? Wil je creatief en ondernemend bezig zijn? Grijp dan je kans en volg een opleiding schilder-decorateur. Voor je ’t weet, rol je in de job van je leven.

   Voor iedereen die graag creatief en ondernemend is.

   Voor iedereen die ervan droomt eens iets anders te doen in zijn of haar leven. Het beroep van schilder-decorateur is een boeiend vak mét toekomst: je realiseert mooie projecten en leert werken met vernieuwende producten en technieken. Het is een job vol afwisseling, met veel sociale contacten, waarin je kan groeien en jezelf kan ontplooien. Met je werk zorg je voor de kers op de taart. Je geeft kleur aan het interieur van je klanten en krijgt daarvoor veel waardering van hen terug.

   Er is veel vraag naar schilder-decorateurs

   Bouwunie en Embuild organiseren deze actie (i.s.m. Constructiv en Bouw kijkt verder) om je warm te maken voor het beroep van schilder-decorateur. Kiezen voor de opleiding schilderen-decoratie is kiezen is voor een creatieve en veelzijdige vakopleiding, vol kleur en technische vaardigheden. Er is veel vraag naar schilders-decorateurs op de arbeidsmarkt. Dat maakt dat je meteen aan de slag kan om mensen gelukkig te maken met het professionele werk dat je aflevert.

   Hieronder vind je een aantal links naar opleidingen schilder of schilder-decorateur in Vlaanderen. Vind je niet wat je zoekt of heb je vragen? Stel ze aan Wannes of Ann. Hun contactgegevens vind je onderaan deze pagina. Ze helpen je graag verder.

   CVO - Centra voor volwassenenonderwijs: opleiding schilder

   Deeltijds beroepssecundair onderwijs: schilder

   Syntra - VDAB opleidingen voor schilder/decorateur

   CVO -Centra voor volwassenenonderwijs opleiding schilder/decorateur

   Deeltijds beroepssecundair onderwijs: opleiding schilder/decorateur

   Centra voor volwassenenonderwijs ism VDAB: schilder/decorateur

   Schildersopleidingen voor jongeren

   Ben je tussen de 12 en 18 jaar en op zoek naar een creatieve uitdaging? Ontdek al de schildersopleidingen voor jongeren op www.paintpanter.be

   Paint Panter

   Wielrenner Rob had zo zijn eigen redenen om schilder te worden. 

   Julie vertelt waarom ze toch beslist heeft om schilder te worden.

   Kok Willy werd schilder en roert nu in de verfpotten.

   Bouwunie

   Wannes Staelens

   wannes.staelens@bouwunie.be

   050 89 59 32

   Embuild

   Ann Cassauwers

   ann.cassauwers@embuild.be

   02 545 57 57

   Heb je interesse om schilder te worden, maar heb je toch nog wat vragen? Heb je graag iemand aan de lijn om er eens even over te praten? Vul dan het onderstaande invulformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

   Paint Panter
   Paint Panter

   Paint Panter jongerenactie

   Om zoveel mogelijk jongeren warm te maken voor een schildersopleiding organiseerde Bouwunie en Embuild de actie "Paint Panter". Ook jong en op zoek naar een creatieve uitdaging? Bezoek www.paintpanter.be

   Een initiatief van:


   Met de steun van: